Stimbot Lok-Lok di Meru Raya Ipoh

Okay, sapa yang tinggal atau pernah ke Johor Bahru confirm tahu apa stimbot lok-lok tuh sebab kat sana ada medan selera stimbot lok-lok van luton. So kat Ipoh nih kalau nak kata takde tak jugak tapi yang ada rasanya non halal. Kebanyakannya jual style yong tau foo macam kat pasar malam tuh. So, back to pasal lok-lok kat meru nih, ianya bagi aku konsep yang agak baik tambah-tambah tak ramai yang buat. Rasa pun bagi aku agak okay, lebih kurang macam yang di Johor. Cumanya, masih tak boleh calen dengan yang di Johor dari segi pilihan makanan. Mungkin ianya masih baru dan perlukan penambah baikan, takpe kita just bagi masa skit. Harga pun okay satu cucuk RM1.

Karl Fariq

No comments:

Post a Comment

Hi!! Thanks for commenting!! ^_^