Waktu Operasi Pekan Buku.




Waktu Operasi Pekan Buku., originally uploaded by Fadzioriq.


Haha,mesti korang heran pekehalnye aku letak pekan buku punya operating hours kat blog nih. Aku wat sebab aku bengang slalu aku g diaorg tutup,rupa2 nye dia tutup awal slalunye. Pastuh menda sama asyik jd~urghh~

Skang,hah amik ko,letak trus kat blog. Pekan buku juga dikenali sebgi Koperasi Kedaibuku Universiti Malaya, asalnyer diaorg nih kedai buku untuk UM. Neway,nampak x apa yg ditulis? Meh aku tulis sini:
Isnin - Jumaat: 9.30am-6pm
Sabtu: 9am-1pm
Ahad dan Cuti Am: Tutup.

Karl Fariq

4 comments:

  1. pekanbuku shah alamMay 31, 2011 at 3:32 AM

    hye mr/mrs.fadzioriq,
    thnx for the compliment..
    anyway,kami juga nk tahu jam berapa awak dtg ke pekanbuku yg awak ckp da tutup tu?
    kami juz nk tau sbb rasenye kami xpernah tutup awal spt yg di ckpkn..

    and fyi,sabtu kami dpt memo dalaman utk beroperasi smpai pukul 12 shj utk sementara waktu..that why kami xtuka lagi waktu operasi tu sbb maybe later akan beroperasi smpai pukul 1 semula..dan setiap customer yg betanye kami akan terus beritahu waktu operasi kami.minta maaf kalau awak mmg dtg hari sabtu antara pukul 12-1pm tu..

    ReplyDelete
  2. eh2~maaf2, jgn salah paham~actually saya yang tersilap waktu.

    Maksud saya tutup awal tuh saya slalu datang lewat petang atau malam sebab selalu nya saya habis kelas pukul 6. Kebiasaannya kedai buku mcm Popular atau MPH tutup pkul 10.30, jadi saya slalu keliru~

    Dan pada hari sabtu pula saya igtkan tutup pada waktu sama hari biasa, tak tahu pula tutup awal pada pukul 1~

    Saya tidak lah condemn pihak anda, post ini sebagai reference sahaja memandang kan pihak anda juga tiada laman web yang memaparkan update terbaru~

    ReplyDelete
  3. Benda sama happened to me. Pergi pekan buku 12.30tgh tapi dah tutup. Cabaran betul belajar part time ni. Nak beli buku original, tak nak photostate tapi cuma Pekan Buku je jual textbook law. Tapi opening hours dia aduhai, office hours. Saturday pulak waktu kelas 8.30pg sampai 12.30tgh. Bila takde class, ada professional seminar pulak. Cabaran. Wish that Pekan Buku will open normal book shop hours, kalau tak boleh buatlah online bookstore. Beli online and offline berbeza selection bukunya.

    ReplyDelete
  4. heh...sekarang dia punya presiden dah goal...koperasi ni pun hidup segan mati tak mahu...gara-gara pengurusan baik dari prsiden...rugi duit aku beribu-ribu labr kat situ...orang tamak selalu untung!!!!

    ReplyDelete

Hi!! Thanks for commenting!! ^_^