Foodlab Cafe Taman Cempaka Ipoh

Saje mencuba kafe baru nih yang terletak di area Taman Cempaka Ipoh. Kalau korang masuk kat simpang rtm tuh terus depan skit dari jalan besar tuh belah kanan memang bolrh nampak kafe nih. Saya tak pasti bila bukak tapi rasanya agak baru jugak. Food dia nice jugak dengan nama yang menarik. Gambar atas tuh lamb grill yang dipanggil Marry Had A Little Lamb. Ada Maleficient, Finding Nemo dan macam-macam lagi. Hoho. Waiteress pun friendly and cantik2 ditambah dengan kehadiran awek2 hijabista politeknik kot ke kafe nih memang menghidupkan lagi suasana dan menyedapkan makanan di kafe nih. Heheheh­čśé

Karl Fariq

No comments:

Post a Comment

Hi!! Thanks for commenting!! ^_^