Lagi Nasi Lemak Jati~




Lagi Nasi Lemak Jati~, originally uploaded by Fadzioriq.


Haa,nih lah nasi lemak jati yang aku bgtau arituh. Harituh xsempat post sebab aku lapar sangat,sampai2 rumah trus ngap, tak sempat nak snap. Lauk aku amik kali nih cam biasa aku amik, sambal kerang dan begedil. Plus nasi tambah. Aku rekomen korang amik lauk paru dia. Aku xamik sebab aku xmkn paru~huhu

Neway, untuk nih cuma RM4.40 aje. Murah lah tuh. Nasi Lemak nih jual malam je, dan time ada student aje, kalu cuti sem takde.

Karl Fariq

No comments:

Post a Comment

Hi!! Thanks for commenting!! ^_^