Char Kuay Tiaw Abdul, Restoran Salmie Manja.



Sori post ni lmbt skit,so xberapa nk live lah kan~erm td kawan aku ajak mkn malam, g try char kuay tiaw nih, erm, aku rasa sedap jgak. Tp xlah sesedap char kuay tiaw sani yg penah aku post kat eatz dlu.

Aku order menu 3, ada kerang dan udang dan pilih size besar. Restoran nih terletak kat Pusat komersial seksyen 7. Oh ya, disbbkan dia guna alas plastik tuh, dia punyer Char Kuay Tiaw mcm ada rasa plastik skit~tp skit je lah~haish, punyer ler pemaleh nk basuh~huhu

Karl Fariq

No comments:

Post a Comment

Hi!! Thanks for commenting!! ^_^